Blog
Deze blog kan gaan over nieuwe trends, best practices, tips en trucs, beoordelingen, interviews en case studies. Het is een handige bron voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van websites.
2 minutes reading time (323 words)

Internet explorer of Firefox

ff vs ie

Uw website is misschien wel goed zichbaar is Internet explorer, maar is uw website ook overzichtelijk in Firefox ? Nog nooit over Mozilla Firefox gehoord ? Dat is niet erg, maar weet dat er mensen zijn die een andere browser dan U gebruiken. U kunt altijd hiernaast of op de linken klikken. Probeer het eens U zult versteld staan wat een eenvoudige en fijne browser het wel niet is. 

Wat is Internet Explorer?

Internet Explorer is een webbrowser die is ontwikkeld door Microsoft. Het werd voor het eerst uitgebracht in 1995 en was de meest gebruikte webbrowser ter wereld tot de opkomst van concurrenten zoals Firefox en Google Chrome.

Wat is Firefox?

Firefox is een webbrowser die is ontwikkeld door de Mozilla Foundation. Het werd voor het eerst uitgebracht in 2002 en is uitgegroeid tot een populaire browser die bekend staat om zijn snelheid, beveiliging en aanpasbaarheid.

Welke browser is beter: Internet Explorer of Firefox?

Over het algemeen wordt Firefox beschouwd als een betere webbrowser dan Internet Explorer. Dit komt omdat Firefox bekend staat om zijn snelheid, beveiliging en aanpasbaarheid. Bovendien is Firefox beschikbaar op verschillende platforms, waaronder Windows, Mac, Linux en Android, terwijl Internet Explorer alleen beschikbaar is op Windows. 

Waarom is Firefox sneller dan Internet Explorer?

 Firefox is sneller dan Internet Explorer omdat het gebruikmaakt van een geavanceerde technologie genaamd "Gecko" om webpagina's weer te geven. Gecko is een render-engine die bekend staat om zijn snelheid en efficiëntie. Internet Explorer daarentegen maakt gebruik van een verouderde render-engine genaamd "Trident".

Is Firefox veiliger dan Internet Explorer?

Over het algemeen wordt Firefox beschouwd als een veiligere webbrowser dan Internet Explorer. Dit komt omdat Firefox een groot aantal beveiligingsfuncties heeft, waaronder een ingebouwde pop-upblocker, bescherming tegen phishing-sites en de mogelijkheid om add-ons te installeren die extra beveiligingsfuncties bieden. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Webdesign in May 2024.
Siteguru webdesign
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
donderdag, 30 mei 2024