Portfolio
Neem gerust een kijkje in mijn portfolio en neem contact met mij op als u geïnteresseerd bent in mijn diensten. Ik kijk er naar uit om met u samen te werken!
3 minutes reading time (608 words)

Glansbeton BV

siteguru-glansbeton

Bij SiteGuru.be zijn we trots op onze expertise op het gebied van webdesign en ontwikkeling. We zijn dan ook blij dat we onze vaardigheden hebben kunnen inzetten voor het maken van de website van Glansbeton.be. Dit bedrijf, gespecialiseerd in betonnen vloeren met een glanzende afwerking, had behoefte aan een website die hun producten en diensten op een professionele en overtuigende manier kon presenteren aan hun klanten.

Het project begon met het ontwerpen en ontwikkelen van de eerste versie van de website, die werd gebouwd met Adobe Flash. Hoewel dit op dat moment een veelgebruikte technologie was, was het niet erg geschikt voor het maken van moderne en responsieve websites. Daarom hebben we bij SiteGuru.be besloten om de volgende versies van de website te maken met behulp van een modern CMS systeem, dat het mogelijk maakte om de website gemakkelijk te onderhouden en uit te breiden.

De vierde en huidige versie van de website van Glansbeton.be is het resultaat van onze toewijding en expertise op het gebied van webontwikkeling. Het is een mooie, functionele en responsieve website geworden die volledig voldoet aan de eisen van het bedrijf. We hebben ons best gedaan om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor bezoekers, met duidelijke en aantrekkelijke call-to-actions en heldere informatie over de diensten en producten die Glansbeton.be aanbiedt.

Als professionele webontwikkelaars weten we dat de sleutel tot het succes van een website ligt in het begrijpen van de behoeften van de klant en het bieden van maatwerkoplossingen die daarbij aansluiten. Bij Glansbeton.be hebben we diepgaande gesprekken gevoerd met het team om hun wensen en eisen te begrijpen en om een website te maken die hun merkwaarden uitstraalt. We hebben ook gelet op de technische aspecten, zoals de snelheid en de SEO-optimalisatie, zodat de website goed presteert op verschillende zoekmachines en in verschillende browsers.

Wat was de grootste uitdaging bij het maken van de website van Glansbeton.be?

Een van de grootste uitdagingen was om de website zo te ontwerpen dat deze gemakkelijk te gebruiken en te navigeren was, terwijl de esthetische kwaliteit van de website en de merkwaarden van Glansbeton.be niet werden aangetast.

Hoe lang duurde het om de website te maken?

  Het project duurde ongeveer 4 maanden, waarbij we in nauw contact stonden met het team van Glansbeton.be om hun feedback te verwerken en eventuele wijzigingen door te voeren.

Hoe zorgde SiteGuru.be ervoor dat de website snel laadt?

We hebben gebruik gemaakt van verschillende technieken, zoals het optimaliseren van afbeeldingen en het minimaliseren van HTTP-verzoeken, om ervoor te zorgen dat de website snel laadt. We hebben ook gebruik gemaakt van caching en geavanceerde serverconfiguraties om de laadtijd van de website te minimaliseren.

Welke technologie is gebruikt om de eerste versie van de website van Glansbeton.be te maken?

De eerste versie van de website van Glansbeton.be is gemaakt met behulp van Adobe Flash.

Waarom hebben we besloten om de volgende versies van de website met behulp van een CMS systeem te maken?

 Adobe Flash was niet erg geschikt voor het maken van moderne en responsieve websites. Daarom hebben we besloten om de volgende versies van de website te maken met behulp van een modern CMS systeem dat het gemakkelijk maakte om de website te onderhouden en uit te breiden.

Hoe hebben jullie de behoeften van Glansbeton.be begrepen en geïntegreerd in de website?

 We hebben diepgaande gesprekken gevoerd met het team van Glansbeton.be om hun wensen en eisen te begrijpen en om een website te maken die hun merkwaarden uitstraalt. We hebben ook rekening gehouden met de technische aspecten, zoals snelheid en SEO-optimalisatie, zodat de website goed presteert op verschillende zoekmachines en in verschillende browsers.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Siteguru.be
RankerX in April 2024.
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
woensdag, 24 april 2024