Portfolio
Neem gerust een kijkje in mijn portfolio en neem contact met mij op als u geïnteresseerd bent in mijn diensten. Ik kijk er naar uit om met u samen te werken!
1 minute reading time (285 words)

polibeton.eu

polibeton.eu

Wat voor soort website heeft Polibeton?

Polibeton heeft een eenvoudige website met een minimalistisch ontwerp en slechts enkele pagina's. Het doel van de website is om potentiële klanten te voorzien van basisinformatie over het bedrijf, de producten en contactgegevens. De website heeft een eenvoudig menu en een call-to-action knop om een e-mail te sturen voor meer informatie.

Wat was de scope van het project voor Polibeton?

Het project voor Polibeton omvatte het ontwerpen van een logo en businesscards die het imago van het bedrijf weergeven. Daarnaast werd het volledige briefpapier van het bedrijf ontworpen en werd het logo op de website geplaatst met de mogelijkheid om door te klikken voor meer informatie. Er werd geen content management systeem gemaakt, waardoor de website statisch blijft en er geen regelmatige updates geplaatst kunnen worden.

Waarom werd er geen content management systeem gemaakt voor de website van Polibeton?

 Het kan zijn dat de klant slechts een statische website wilde en geen behoefte had aan regelmatig bijgewerkte inhoud of dat het budget beperkt was en een content management systeem geen prioriteit had. Een statische website zonder content management systeem kan nog steeds effectief zijn als het doel ervan is om eenvoudig informatie over het bedrijf te verstrekken en klanten te voorzien van contactgegevens.

Hoe effectief is een statische website zonder content management systeem voor Polibeton?

Een statische website zonder content management systeem kan nog steeds effectief zijn als het bedrijf geen behoefte heeft aan regelmatige updates en het doel is om potentiële klanten te voorzien van basisinformatie en contactgegevens. Als het bedrijf echter regelmatig nieuwe inhoud moet publiceren, zoals nieuws of updates over producten of diensten, kan een statische website minder effectief zijn. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

febepol.be
Betonvloeren.be
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
donderdag, 30 mei 2024