Print this page

Fraude domainmanagementgroup

Rate this item
(1 Vote)

Fraude domainmangementgroup

Vandaag werd een klant van ons industrievloeren glansbeton telefonisch gecontacteerd door de firma domainmanagementgroup.net.

Blijkbaar was er een internationale klant van hun (waar ze natuurlijk de naam niet van konden verklappen) die de domain namen glansbeton.com, glansbeton.net en glansbeton.eu wou registreren.

Omdat ze problemen verwachten, omdat deze firma dezelfde naam als de firma naam glansbeton ging gebruiken hebben ze de firma glansbeton eerst gecontacteerd. Voor de eenmalige registratieprijs van 229 EUR --> Je reinste oplichting dus

Volgens de (toch) vriendelijke dame in het call centrum was er geen tijd om te twijfelen en was het onmogelijk om deze domeinnamen nog ergens anders te registreren dan bij hun.

Ga niet in op deze internet fraude van domainmanagementgroup.net

In tussentijd zijn de domeinnamen direct bij ons geregistreerd en is er direct een klacht ingediend bij ecops. logo ecopsOf dit veel gaat uitmaken is natuurlijk maar de vraag.

Een snelle zoektocht op google laat al dadelijk zien dat het bedrijf domainmanagementgroup niet aan haar proefstuk toe is, heel internet staat vol met hun fraude praktijken.

Zoals je ziet, scoort Siteguru Webdesign op de eerste plaats binnen google op de woorden 'Internet Fraude Domainmangementgroup' maar ook op iets korter 'fraude domainmangementgroup'' en zelfs op 'Domainmangementgroup'' is er een mooie score in google terug te vinden.

Stel je voor dat jouw site scoorde op concurentiƫle zoekwoorden... hoeveel klanten zou jouw dat opleveren ? Meer bewijs nodig van ons kunnen, neem even contact met ons op, zodat we je nog een aantal referenties kunnen laten zien dewelke hier niet genoteerd staan.

Read 22422 times